top of page

Professional Group

Public·168 members

[ONLINE===] Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 23 nëntor 2023

4 nën 2023 — Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 5 nëntor 20 2 orë më parë — Erzeni Egnatia drejtpërdrejt 04/11/2023 Shikoni drejtpërdrej 21 orë ...

Përmes një postimi në Facebook Kurti tha më 19 nëntor se gjithnjë e më shumë po vërehet “kërcënimi nga Rusia dhe Serbia për stabilitetin, paqen dhe sigurinë rajonale”. Po ashtu, autoritetet kosovare kanë pohuar se Rusia është e “përfshirë” në kriza të shumta në veriun e Kosovës, të banuar me shumicë serbe. Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës, Xhelal Sveçla, në fund të shtatorit ka deklaruar se po hetohet përfshirja e mundshme e Rusisë në sulmin në Banjskë. Përgjegjësinë për këtë sulm e ka marrë Millan Radoiçiç, ish-nënkryetari i Listës Serbe, partisë më të madhe të serbëve në Kosovë, e cila gëzon mbështetjen e Beogradit. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË!!) Kukësi Tirana 17 sht 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË!!) Kukësi Tirana drejtpërdrejt 18 shtator 2023 2 sht 2023 — Bylis Ballsh Teuta Durrës transmetim i Tirana ... [ONLINE<<<] Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 22.09. Kastrioti_Kruje Erzeni shiko live 7 shkurt 2023[TRANSMETIM<] Vllaznia Bylis Ballshshkodrasport. 2022 | KF Bylis Ballsh - KS Kukesi 21. 2022 | KF Laci - Tiran 21 ... Përveç Vulinit, ish-ministri në dy qeveritë serbe, Nenad Popoviç, u fut në listën e sanksioneve amerikane në mes të nëntorit për shkak të lidhjeve biznesore me kompanitë e sanksionuara ruse. Popoviç është themelues dhe president i Partisë Popullore Serbe, parti konservatore dhe euroskeptike. Në listën e të sanksionuarve është edhe Misha Vaçiç, lideri i organizatës ultra të djathtë pro-ruse, “E djathta serbe”. Që nga fillimi i pushtimit të Ukrainës, ai ka marrë pjesë në mitingje në mbështetje të Rusisë. [hd live>>>>] Kukësi Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 1 tet 2023 — 16 sht 2023 — Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt live 2023 2022 Dinamo Tirana transmetim i ... Autoritetet e Kosovës vazhdimisht paralajmërojnë se Rusia përmes Serbisë po tenton të destabilizojë Kosovën, por edhe shtetet e tjera të Ballkanit Perëndimor. Çfarë mendojnë kosovarët për Rusinë? Shumica e shtetasve të Kosovës kanë mendime të pafavorshme për Rusinë. Vetëm 2 për qind kanë thënë se kanë mendime shumë të favorshme për Rusinë, në krahasim me 90 për qind për SHBA-në. Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, tha se po synon të ndezë një vatër krize “në oborrin e Bashkimit Evropian”, me qëllim që, sipas tij, të shpërqendrojë NATO-n. Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 2022 5 1 tet 2023 — 12 sht 2023 — (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Tirana Vllaznia shiko live 7 dhjetor 2022. Superliga LIVE: PГ«rfundon nГ« paqe ndeshja derbi nГ« . Ai tha se këto janë operacione të grupeve më të vogla që kanë agjenda politike dhe që mund të ndikohen nga aktorët rajonalë apo edhe nga Rusia. “Ne e dimë se Rusia ka përfaqësuesit e saj dhe po përpiqet të ndikojë në zhvillimin e ngjarjeve në Ballkanin Perëndimor, duke mbështetur disa nga entitetet apo aktorët, si për shembull, Millorad Dodikun në Republikën Sërpska”, tha Cingel. Sipas tij, ka edhe disa grupe të tjera që nuk janë aq të përcaktuara politikisht, por kanë agjendat e tyre nacionaliste ose etno-nacionaliste dhe veprojnë ose në Bosnje dhe Hercegovinë, në Mal të Zi ose në Kosovë. Rusia në Bosnje: Dodik, bashkëpunimi kulturor, gazi dhe naftaNdikimi i Rusisë në Bosnje e Hercegovinë reflektohet, ndër të tjera edhe përmes veprimeve të presidentit prorus të entitetit të Republikës Sërpska, Millorad Dodik, bashkëpunimit kulturor në mes të institucioneve kryesisht në këtë entitet si dhe reflektohet edhe në supermacinë në tregun e energjisë. Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 5 nëntor 20 4 nën 2023 — Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 5 nëntor 2023. 12 sht 2023 — Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 13 shtator 2023. Serbia e arsyeton këtë politikë me varësinë nga gazi rus dhe mbështetjen e Moskës në mosnjohjen e pavarësisë së Kosovës. A duhet të anëtarësohet Serbia në BE dhe t’i vendosë sanksione Rusisë? Ndërkohë, Shtetet e Bashkuara po zgjerojnë listën e personave nga Serbia që po sanksionon për shkak të “ndikimit malinj rus”. Në këtë kontekst, në korrik u sanksionua ish-drejtori i Agjencisë së Sigurisë dhe Informacionit (BIA), Aleksandar Vulin. Vulin, i cili dha dorëheqje nga kreu i BIA-s në fillim të nëntorit, kishte vizituar Moskën edhe pas nisjes së pushtimit rus të Ukrainës. (SHIKONI DREJTPËRDREJT>) Tirana Kukësi 2022 12 nëntor 11 nën 2023 — Kukësi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 5 nëntor 20 09. [[shikoni drejtpërdrejt@]<<<<] Kukësi Erzeni 2022 25 maj 202 [Transmetim i ... Në shtator të vitit 2022, ai ishte vëzhgues në referendumin e mbajtur për aneksimin nga Rusia të rajoneve të pushtuara ukrainase, referendum që nuk njihet nga komuniteti ndërkombëtar. Presidenti serb, Aleksandar Vuçiç, për herë të fundit është takuar me Putinin në Kinë, në forumin ndërkombëtar të nismës kineze “Brezi dhe Rruga”. Para nisjes së agresionit kundër Ukrainës, dy liderët ishin takuar disa herë në Beograd dhe Moskë. Gjatë vizitës së tij në Beograd në janar të vitit 2019, Putin u mirëprit nga më shumë se 100. 000 qytetarë me ftesë të Partisë Progresive Serbe në pushtet. Paralajmërime ndaj Serbisë janë bërë edhe për shkak të qendrës humanitare ruso-serbe që ndodhet në Nish, në jug të Serbisë për më shumë se dhjetë vjet. Në raportin e fundit, Komisioni Evropian kërkoi shpjegim nga Beogradi për aktivitetet e kësaj qendre. Nga Sarajeva, si ndalesa e parë e turneut të tij treditor në Ballkan, dhe kryeqyteti i vendit që ai vetë e klasifikoi në nëntorin e vitit 2022, së bashku me Moldavinë dhe Gjeorgjinë, si ndër shtetet që rrezikohen për shkak të veprimeve nga Moska, Stoltenberg shprehu edhe një herë shqetësim për ndikimin rus. Zelensky ishte shumë më i drejtpërdrejtë, duke deklaruar se Rusia “do të sigurohet që një vend ballkanik të hyjë në luftë me një tjetër”. Ai nuk saktësoi se për cilin nga vendet e Ballkanit Perëndimor e kishte fjalën, por deklarata e tij nxiti reagime në Bruksel dhe Uashington. [[[SHIKO TV<<]**]] Erzeni Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 17 tet 2022 — 2023 00:00 Tirane KF Tirana – FK Kukesi Java 2908. 2023 00:00 Lac KF Laçi – KF Partizani 08. 2023 00:00 Kukes FK Kukesi – KF Vllaznia 08. Rusia shihet si mbrojtëse e interesave të serbëve të KosovësShumica e banorëve në komunat me shumicë serbe në Kosovë, rreth 64 për qind, e shohin Rusinë si mbrojtësen më të mirë të interesave të serbëve në Kosovë. Radoiçiç është në listën e zezë të Shteteve të Bashkuara, ndërsa autoritetet e Kosovës e lidhin emrin e tij me vrasje, korrupsion dhe frikësim të dëshmitarëve gjatë procedurave gjyqësore. Pas sulmit në Banjskë, Policia e Kosovës konfiskoi sasi të mëdha armësh, ndërsa ministrja Sveçla ka thënë se janë gjetur edhe armë, pajisje dhe dokumente ruse, që sipas tij janë flasin për përfshirjen e Rusisë në sulm. Rusia, partner apo kërcënim? Shumica e kosovarëve e shohin Rusinë si kërcënim, e vetëm më pak se 5 për qind e shohin atë si partner politik dhe ekonomik. Partizani Tirana Tirana drejtpërdrejt 19 tetor 2023 23 orë m 18 tet 2023 — 23 orë më parë — DREJTPËRDREJT=] Laçi Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë Partizani Tirana Erzeni drejtpërdrejt.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page