top of page

Professional Group

Public·119 members

Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21/11/2023 Online

3 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, ...

Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Tr 2 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 ... /Gazeta inFokus/ Ish-kryeinspektori i AKI-së paralajmëron gjuajtje të sërishme në drejtim të policisë në veri Ish-inspektori i Agjencisë së Kosovës për Inteligjencë (AKI), Shkelzen Sopjan... Kajtazi e akuzon Kurtin për tradhëti kombëtare Pas publikimit të draft-statutit të Asociacionit nga ish-shefi i AKI-së, ka r... Zonë e Lirë PJ3| ABC News Albania - YouTube 35:54A duhet armatosur rëndë Kosova? Izrael-Hamas, çfarë nuk na thonë LIVE/ Review- Nga e kanë prejardhjen Shqiptarët? Euronews Albania•17K... YouTube · ABC News Albania · 1 muaj me pare Kosova Izraeli shiko live 12/11/2023 IZRAELI ZYRTARISHT NJEHIZRAELI ZYRTARISHT NJEH KOSOVËN SHTET “Është zyrtare: Izraeli e njeh Kosovën si... Shiko Live: https://tv7. al/live. Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 6 ditë më parë — Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 sht 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë! ] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. “Më kanë bo edhe shtrigë”, Ganimete Musliu për herë të parë flet për videot me të cilat e kanë bullizuar “Më kanë bo edhe shtrig, nuk jam ndiku i kam shpërnda edhe vet”, u shpreh dep... Hamasi, Izraeli dhe Kosova NGA: BEN BLUSHI. Sulmi mizor që kreu Hamasi gjatë kësaj jave në Izrael po e ndan botën sërish në dy pjesë. Një palë dënojnë dhunën ndaj civilëve të... In the field, alongside the medical teams, the teams of journalists also play a vital role. An Israeli rocket hit the Palestine Tower building in central Gaza, during a revenge raid following Hamas attacks on Israel. A rocket hit the tower while Al Jazeera's Gaza correspondent was live on the air. Banka… LAJMEKRRE-ja publikoi çmimet e reja të derivateve të naftës, hyjnë në fuqi nga mesnataKomisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve… VENDIBanka Popullore, “dush” për Qeverinë – Inflacioni në vend, më i lartë se sa i paraqiturGazetar: Adnan Qaili Maqedonia këtë vit do ta mbyllë me 9, 5% inflacionin vjetor parashikon Banka Popullore. Copy link. Watch on. 0:00. Izraeli, një datë problematike | RTSH SportNdeshja midis Kosovës dhe Izraelit do të zhvillohet më 12 nëntor në Stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë, ka konfirmuar FIFA të hënën mbrëma, ndërsa kjo tashmë është konfirmuar edhe nga UEFA, si organizatore e Eliminatoreve për “Euro 2024”-ën. Kjo ndeshje ishte planifikuar të luhej më 15 tetor, por është shtyrë për shkak të situatës në Lindjen e Mesme. Por problemi është se 12 nëntori nuk është datë e rezervuar nga FIFA për ndeshje të ekipeve përfaqësuese dhe Kosova rrezikon të jetë pa shumë lojtarë në atë ndeshje. [online] Shqipëria Polonia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 sht 2023 — ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 qershor ... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 9 6 orë më parë — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Migrimi legal Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20/1 9 orë më ... Ky raport i autoritetit… EKONOMIMTEL prezanton MOVE TV: Një platformë më e mirë transmetimi me përmbajtje të ndryshme dhe opsione praktikeGrupi Telekom Serbia, përmes operatorit të telekomunikacionit MTEL, lansoi platformën më të re të transmetimit, MOVE TV, pikërisht nga Maqedonia. ((Falas<<)) Izraeli Kosova drejtpërdrejt 25 mars 2023 Hi (Falas<<)) Izraeli Kosova drejtpërdrejt 25 mars 2023 Historike: Kosova dhe Izraeli zyrtarizojnë njohjen - Bota Sot "Në këtë ditë të rëndësishme ne hapim një... Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tetor 202 12 tet 2023 — Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tetor 2023 Online 1 orë më parë — LIVE: Andorra 0:1 Kosova · Senatorja Shaheen tregon... Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 nën 2023 — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë Andorra Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tetor 202 12 tet 2023 — Andorra Kosova ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page