top of page

Professional Group

Public·194 members

((Falas##)) Shqipëria Ishujt Faroe shiko live 20 nëntor 2023

Hera e parë në histori, e veçanta e duelit të Shqipërisë me Ishujt Faroe në kualifikueset e EURO 2024.

Sforcoja e fundit për të ruajtur kreun, trajneri projekton 6 6 orë më parë — SHQIPËRI-ISHUJT FAROE, 20:45/ Sforcoja e fundit për të ruajtur kreun NDIQE LIVE "PANORAMA TV". 00:00 / 00:00. Play; Mute; Fullscreen; Fluid ... Ndeshja e fundit - Shqipëri-Ishujt Faroe, sot festë në ‘Air Albania’ për kualifikimin dhe... vendin e parë në grupPas arritjes së kualifikimit në Moldavi, natyrisht që ndeshja e mbrëmjes së sotme ndaj Ishujve Faroe do të kthehet në festë. Padyshim që objektiv do të jetë mbyllja e grupit në vendin e parë në një fushatë kualifikuese, renditje që Shqipëria nuk e ka arritur ndonjëherë në historinë e saj, madje në kualifikimin e 2016-ës, kuqezinjtë u renditën të dytët në grup me 14 pikë në total. Për të arritur një gjë të tillë, Shqipërisë i mjafton një pikë ndaj ishullorëve dhe përveç kësaj, do të thyente edhe rekordin e pikëve në një fushatë kualifikuese tëEuropianit. Gjithashtu, ekipi kombëtar nuk ka arritur të marrë 5 fitore në një grup kualifikues të Europianit dhe me një fitore në ndeshjen që do të nisë në orën 20:45, mund të vendosë një tjetër rekord. [[Shikoni**]!] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nënt Si dhe nëse Polonia mund moldavët dhe barazon me Çekinë e Ishujt Faroe. [[Shiko online>>]] Irlanda U19 Shqipëria U19 drejtpërdrejt f 2 ditë më parë — ( ... 2nd Annual Gala-Lights of HOPE! Group 3 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 [[SHIKONI]] Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nënto 22 mar 2023 — 0 [[[ ... Nuk ka drejtuar kurrë një ndeshje të tillë, UEFA përcakton ... ndeshje të tillë, UEFA përcakton arbirtin e “legjionarëve” ndaj Ishujve Faroe Sport ishujt faroeIshujt Faroe-ShqiperiKualifikueset Euro 2024Legjionarët ... Shqipëria kalon sërish në avantazh me Ishujt Faroe, shënon AsllaniKombëtarja shqiptare ka kaluar në avantazh në pjesën e dytë të sfidës me Ishujt Faroe, me një gol të Kristian Asllanit në minutën e ’50. Kuqezinjtë prijnë me rezultatin 2-1. Kombëtarja luan këtë të martë sfidën e tretë për eliminatoret Euro 2024, në transfertë. Prag-Ishujt Faroe / Kombëtarja zhvillon seancën e fundit stërvitore në “Air Albania” - FSHFKombëtarja shqiptare ka zhvilluar sot pasdite seancën e fundit stërvitore në stadiumin “Air Albania” në prag të ndeshjes me Ishujt Faroe, e fundit e kualifikueseve të Euro 2024. Të gjithë lojtarët e grumbulluar për dy ndeshjet kanë qenë të pranishëm dhe janë stërvitur normalisht nën drejtimin e trajnerit Silvinjo dhe stafit teknik për më shumë se 1 orë. Atmosfera është shumë e mirë dhe asnjë nga lojtarët nuk kanë probleme fizike, duke qenë të gatshëm për këtë sfidë që do të përmbyllë rrugëtimin historik të Kombëtares e që u kurorëzua me kualifikimin në finalet e Euro Gjermani 2024. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 [F 2 orë më parë — [[Shiko Tv!!]>>] Shqipëria Polonia drejtpërdrejt falas 10/09 | Parent (((TRANSMETO**))) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 korrik Ishujt Faroe ... Shqipëria Ishujt Faroe shiko live 20 nëntor 2023 Shikoni 13 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe shiko live 20 nëntor 2023 Shikoni që gjithashtu gjetën rrugën e rrjetës. Më pak i vlerësuari në këtë ndeshje është portieri Etrit ... Shqipëri-Ishujt Faroe, shiten për dy orë biletat - Radio Club FMShiten në kohë rekord biletat e ndeshjes Shqipëri-Ishujt Faroe. FSHF njoftoi në orën 20:11 daljen në treg të këtyre biletave, por pas dy orësh askush nuk kishte mundësi te blinte më. Çmimi i tyre varionte, nga 3 mije pas porte deri në 6 mije dhe 8 mijë në ballore. Më 20 Nëntor, Kombëtarja Shqiptare do të luajë ndeshjen e fundit kualifikuese në grupin E kundër Ishujve Faroe, një sfidë që fillon në orën 20:45 dhe do të luhet në stadiumin kombëtar ‘Air Albania’. Top Channel - Lajmet e fundit minute pas minute, art, sport 24 minuta më parë — Kombëtarja në seancën e fundit stërvitore, ndaj Ishujve Faroe priten shumë ndryshime në formacion Shqipëria LIVE · Fiks Fare · Video · Të gjitha programet ... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Sh 1 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Shiko online [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Albania-Faroe Islands | Squad lists | European Qualifiers Albania vs Faroe Islands: European Qualifiers Qualifying round. View all the Watch live and on-demand; Play games and challenge your friends; Win money-can ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Donici Cristian
    Donici Cristian
  • Bali Yoga Retreat
    Bali Yoga Retreat
  • Ervin Resuli
    Ervin Resuli
  • Riad Ch
    Riad Ch
  • swit esex
bottom of page