top of page

Professional Group

Public·198 members

[TV!!] Kosova Bjellorusia 2022 21 nëntor 2023

7 ditë më parë — !!! ]] Kosova Zvicra 2022 9 s... RugbyPass - Aplikacionet në Google ... Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë ...

Kosova U20 Federata e Basketbollit të Kosovës Klasifikimi për vendin e 11-të - Kosova - Gjeorgjia 79: 116 Klasifikimi për vendet 9-12 Hungaria - Kosova 82: 62 Klasifikimi për vendet 9-16 Rumania - Kosova 79: 82 Pjesëmarrëse në Kampionatin Evropian, Divizioni B, Gjeorgji, Grupi B 15-24 korrik 2022 Suedia - Kosova 81: 69 Kosova - Maqedonia V. Ai ka thënë se e kanë analizuar lojën e bjellorusëve, por qëllimi është që t’i detyrojmë ata t’i përshtaten lojës sonë duke ua imponuar atë. Pikët e plota janë të domosdoshme për Kosovën për t’i mbajtur gjallë shpresat për kualifikim, ashtu që trajneri pohon se angazhimi duhet të jetë për të shënuar gola, në mënyrë që ta arrijmë qëllimin e fitores. Dardanët kanë tri pikë nga tri barazime në po aq ndeshje të zhvilluara në Grupin I, derisa Bjellorusia i ka të gjitha humbje. Kosova Bjellorusia 2022 21.11.2023 Shikoni drejtpërdrejt 12 orë më parë — Kosova Bjellorusia 2022 21.11.2023 Shikoni drejtpërdrejt 16 maj 2022 — Qeveria e Kosovës përforcoi të hënën sanksionet ndaj Rusisë dhe ... Ata po shtyjnë të fillojnë një luftë kundër Bjellorusisë për të na tërhequr atje”. Forcat ruse gjithashtu përdorën vendin e Lukashenkos si një stacion për pushtimin e tyre në Ukrainë në shkurt, duke dërguar trupa dhe pajisje në Ukrainën veriore nga bazat në Bjellorusi. UEFA ka konfirmuar se ka ‘monitoruar vazhdimisht situatën’ në Bjellorusi dhe nuk përjashtoi marrjen e ‘vendimeve të mëtejshme’ kundër tyre, transmeton Klankosova. Gazeta kroate e habitur me vendimin e UEFA-s: A do të luajë ... Kosova kundër Bjellorusisë në Serbi? Demokracia. 13:33 | 22 Dhjetor 2022. Share: Share: Share · Tweet. UEFA e ka konfirmuar se ndeshja e parë e Bjellorusisë ... Kosova, në këto kanale televizive do të transmetohet ndeshja 19 qer 2023 — Bjellorusia është e fundit me asnjë pikë të grumbulluar. Kosova dhe Bjellorusia 2022. All Rights Reserved Privacy Policy. Kosova Bjellorusia 2022 21 nëntor 2023 - ECXEL 16 orë më parë — Kosova Bjellorusia 2022 21 nëntor 2023 3 ditë më parë — Kosova Zvicra 2022 9 shtator Ata më Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO ... Bjellorusia – Kosova, në këto kanale televizive do të transmetohet ndeshjaKombëtarja e Kosovës sot e luan edhe ndeshjen e fundit të muajit qershor, në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Evropian 2024. “Dardanët” do të ndeshen me Bjellorusinë në stadiumin “Szusza Ferenc Stadion” në Budapest me fillim nga ora 20:45, shkruan lajmi. (Transmetim!) Kosova Bjellorusia 2022 21/11/2023 17 orë më parë — Bjellorusia Bjellorusia në kualifikimet për “Euro 2024” bën pjesë në Grupin I, së bashku me Zvicrën, Kosovën, Rumaninë, Izraelin dhe Andorrën. Kosova me objektiv të qartë ndaj BjellorusisëKosova është mysafire e Bjellorusisë për ndeshjen e katërt të fazës kualifikuese për ‘Euro 2024’ në kuadër të Grupit I. Për shkak të sanksioneve, skuadra nikoqire nuk mund t’i luajë takimit si vendas dhe derisa sfidat tjera i ka zhvilluar në Serbi, ndaj Dardanëve do të luajë në Budapest të Hungarisë. Në konferencën për shtyp para ndeshjes, përzgjedhësi i Kosovës, Alain Giresse, ka thënë se do të përpiqen të marrin rezultatin më të mirë të mundshëm në sfidën e nesërme (e hënë). Kosova U-17 barazon me Bjellorusinë në ndeshjen kualifikuese për Kampionatin EvropianSport September 27, 2021 - 20:24 DETAJET Kosova në konkurrencën e femrave në futboll ka marrë një tjetër rezultat pozitiv, në ndeshjet kualifikuese për Kampionatin Evropian 2022 për U17. Vashat dardane në ndeshjen e dytë kualifikuese kanë barazuar me Bjellorusinë me rezultat prej 1:1. Bjellorusia mund të përjashtohet nga kualifikimet për Kampionatin Evropian21:04, 11/10/2022 UEFA nuk e ka përjashtuar mundësinë e ndërmarrjes së veprimeve të mëtejshme kundër Bjellorusisë, pasi këta të fundit kanë vendosur trupat me forcat ruse pranë Ukrainës të hënën. Presidenti i Bjellorusisë Alexander Lukashenko konfirmoi dje se ai kishte urdhëruar trupat të bashkoheshin me forcat ruse, duke pretenduar se kishte një sulm të planifikuar ndaj vendit të tij nga Ukraina. “Sulmet në territorin e Bjellorusisë nuk po diskutohen vetëm sot në Ukrainë, por gjithashtu po planifikohen. Orari i ndeshjeve të Kosovës për EURO 2024 ... 2022 in Frankfurt am Main, Germany. (Photo by Lukas Schulze - UEFA/UEFA via Getty ora 20:45 | Kosova – Bjellorusia ora 20:45 | Rumania – Zvicra, Andorra ... Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21/11/20 17 orë më parë — Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 21/11/2023 Online 3 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV ... Kosova Bjellorusia 2022 21 nëntor 2023 Futbolli 2 orë më par 15 orë më parë — Kosova Bjellorusia 2022 21 nëntor 2023 Futbolli 2 orë më parë — Bjellorusia Bjellorusia në kualifikimet për “Euro 2024” bën pjesë në Grupin ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

• Donici Cristian
    Donici Cristian
  • Bali Yoga Retreat
    Bali Yoga Retreat
  • Ervin Resuli
    Ervin Resuli
  • Riad Ch
    Riad Ch
  • swit esex
bottom of page