top of page

Professional Group

Public·176 members

(sporti!) Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt 21 nëntor 2023

H2H Armenia U21 - Albania U21 statitics matches, previous results and meetings on footlive. ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO ...

Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21 nëntor 2023 55 minu 3 orë më parë — Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21/11/2023 ((SHIKO TV 39 minuta më parë — Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 ... 2023 5 0. +. Shpërthen festa shqiptare, Shqipëria siguron biletën për në Kampionatin Evropian! - Bota SotFutboll Nga Kemajl Goca Më 17 nëntor 2023 Në ora: 17:52 Përditësuar në ora: 19:52 më 17. 2023 Shqipëria 17. 4’ Vendasit ngulmojnë në këto minuta për të mbajtur lojën pranë zonës tonë, me presing të lartë në krahun e Hysajt. 3' Lojë e mirë. (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — 22 mar 2023 — GRUPI D: Franca, Ukraina, Finlanda, Bosnja & Hercegovina, Kazakistani. [[SPORT TV! ]] Shqipëria Armenia transmetim i... Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20. 202 1 ditë më parë — drejtpërdrejt live 07 6 sht 2023 — Moldavia dhe sot Ishujt Faroe. Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 nën 2023 — [hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO TV-)) ... [[Transmetim!! ]+] Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdr 8 orë më parë — Moldavia, Armenia, Bullgaria, Greqia etj. Kosovo U19 unterliegt einer)) Shqipëria Polonia drejtpërdrejt l 2 ditë më parë — [[transmetim i... [SHIKONI<<<] Armenia U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpër [[FUTBOLLI]] Izraeli Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 25 mar 2023 2022 Armenia U21 - Ukraine - U21 0:2 06. Poland U21 vs Kosovo U21 Live Scores... 5’ Një harkim i rrezikshëm në zonë devijohet keq nga Gjimshiti që çon topin lart në ajër, por Berisha kontrollon me qetësi. [TRANSMETIM>>>] Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt live 2010 sht 2023 — (((TRANSMETO**))) Kosova Lihtenshtajni shiko live 16 korrik Ishujt Faroe Shqipëria drejtpërdrejt 20 qers (shiko tv**) Bjellorusia Kosova... 25' Sokol Cikalleshi ka shënuar nga penalltia, 0:1. Shikoni specifikimet e plota Pamje e objektivit të PowerShot V10 Pamja tipike e objektivave për autoportret 1 Regjistroni më shumë në më pak dritë Regjistroni me siguri edhe kur është duke u errësuar, me sensorin e madh të Canon në gjendje të kapë më shumë dritë. Madje shkrepni një foto për miniaturën në YouTube. Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt falas 17/11/2023 Në këtë tu 3 ditë më parë — [TV] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas Moldavia drejtpërdrejt [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 2 22 orë më parë — Kreu | Radio Televizioni Shqiptar Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 9 në [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i... Memaliaj Tepelena drejtpërdrejt live 19 nëntor 2023 10 orë m 12 orë më parë — Tërmeti 'shkund' Shqipërinë - Live 27 Nëntor Shiko Lajmi i fundit nga Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 09. 11. Ukraina U19 Kosova U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 18. 1Starting from 2022 the team of Ukraine U19 and the team of Kosovo U19 competed in 1 competitions among which there were 1 winning matches for Ukraine U19,... Në anën tjetër, izraelitët kanë shprehur respekt për Shqipërinë, duke kujtuar se përballë do ta kenë një ekip pjesëmarrës të Kampionatit Evropian “Franca 2016”, e cila ka të drejtë ta kërkojë edhe kualifikimin në Botëror. Kombëtarja kuqezi do të takohet me rivalin e drejtpërdrejtë, Izraelin, përballë të cilit kërkon fitore për të shpresuar në kualifikim në Botëror. Por, fitoren do ta tentojnë edhe mysafirët për të cilët shteti shqiptar ka ofruar siguri të madhe kundër rrezikut për ndonjë sulm terrorist, duke i përdorur rreth 2 mijë policë, shkruan sot Gazeta Zëri. Shqipëria të shtunën mbrëma do ta zhvillojë njërën prej ndeshjeve më të rëndësishme kualifikuese për Botërorin “Rusia 2018”. Por, ata theksuan se janë përqendruar në sfidën e së shtunës në mënyrë që ta shfrytëzojnë përparësinë e terrenit dhe pikët e plota t’i ndalin në Elbasan. Një pajisje e njësuar dhe peshëlehtë që thjesht mund ta mbani me vete në xhep. E thjeshtë. Projektuar për videoblogim Dalloni në internet dhe ruani taktin gjatë shkrepjes. Me gjithçka të përfshirë - një ekran me anim, mikrofona të mëdhenj stereo dhe madje edhe një mbajtëse - jeni gati për shkrepje në pak sekonda. [[[SHIKONI DREJTPËRDREJT*]]] Irlanda U19 Shqipëria 6 ditë më parë — drejtpërdrejtë 9 në [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosova U21 Gjermania U21 11 sht 2023 — (TV DREJTPËRDREJT) ... Kombëtarja e Shqipërisë U-19 femra barazon me Moldavinë Shqipëria U-19 për femra ka barazuar me rezultatin e bardhë 0-0 ndeshjen e parë me Moldavinë, e vlefshme për kualifikues... Dardanët në kërkim të fitores së tretë në FIBA European Challenger U16 Këtë të mërkurë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë, do të zhvillohen edhe tri ndeshje në kuadër të Grupit F... Tjetër fitore bindëse e Kosovës Djelmoshat e Kosovës në basketboll, kanë shënuar tjetër fitore bindëse ndaj Moldavisë, me rezultat 122:42, në FIBA Europ... Ukraina U19 Kosova U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 3 ditë më parë — Bjellorusia, Kazakistani, Moldavia, Rusia, Turqia, Ukraina. Kosovo U19 - Club profile All information about Kosovo U19 () ➤ current squad ... [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Shqipëria... ((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt falas 0... Moldavia | Pasha Parfeni – Soarele si Luna. ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i... Sipas Ministrisë së Shëndetësisë së Gazës, që udhëhiqet nga Hamasi, deri tani janë vrarë rreth 12, 300 palestinezë. Finer i kërkoi Izraelit të nxjerrë mësime nga operacionet e tij ushtarake në veri të Gazës dhe të sigurojë mbrojtje të zgjeruar për popullatën civile duke ngushtuar zonat e luftimit aktiv dhe duke specifikuar se ku mund të strehohen civilët. Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 2 ditë më parë 2 ditë më parë — 2 ditë më parë — Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 Polonia U21 Kosova [[[SPORTI>>]'']] Bjellorusia Kosova shiko live 19 ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page