{"blocks":[{"key":"foo","text":"Románia Svájc élő online 21 november 2023 Élő","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"fbx0z","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"[NÉZD ÉLŐBEN=] Izrael Románia és élő online közvetítés 18 november 2023 1:47:37Israel vs Romania Live online Stream : It's Israel vs Romania Live online ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"gr7c3","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"db5cg","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"4by0h","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"wp1pv","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://ng2p.z4.yh.url.autos/6clr"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"9a59cc_22b516aac9fb44e69dc92907c9575428~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752597.gif","file_name":"9a59cc_22b516aac9fb44e69dc92907c9575428~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"Legyőzhette volna, ez kétségtelen. Rubén Vargas a 36. percben szerzett nekik vezetést, a szélső négy perc múlva a felsőkapufát találta el. Ha az bemegy, nem lett volna kérdés. Így viszont volt. Khalaili a második játékrészben szintén kapufát rúgott, pár perccel a lefújás előtt Shon Weissman használta ki ellenfele hibáját, amiből egyenlített. Az egy pont nem tökéletes Izraelnek, de kétségtelenül jobb, mint egy vereség. Így még maradt esélyük, a képlet egyszerű: Meg kell verniük Romániát, utána, az utolsó körben le kell győzni Andorrát. Utóbbi talán menni fog… Ha nyernek Románia ellen, akkor az utolsó körben a románok és Svájc adott esetben kéz a kézben sétálhatnak be az Európa-bajnokságra, nem ez lenne az első ilyen eset. \n\nA cséká, Eli Dasa, elhozta egy 17 éves izraeli fiú csukáját, ahogy fogalmazott, belőle csak ennyi maradt. Őt és még hét másik családtagját túszul ejtették. Nehéz lehet úgy felkészülni egy fontos meccsre, hogy közben az otthonodban háború zajlik, erről tudnának mesélni az ukránok is. Az izraeliektől nem vártam volna, hogy ennyire fel tudnak pörögni, nem hiába mondtam azt, hogy Svájc legyőzi őket. \n\nRoy Revivo visszatérhet, de kétséges, hogy megbontják-e ezt a csapatot. A teljes keret: Kapusok: Daniel Peretz, Omri Glazer, Yoav Jarafi Védők: Eli Dasa, Sean Goldberg, Miguel Vitor, Raz Shlomo, Roy Revivo, Avishay Cohen, Ofir Davidzada Középpályások: Neta Lavi, Dor Peretz, Ramzi Safuri, Sagiv Jehezkel, Gavriel Kanichowsky, Oscar Gloukh, Mohammad Abu Fani, Gadi Kinda Támadók: Eran Zahavi, Tai Baribo, Idan Gorno, Dor Turgeman, Din David A várható kezdőcsapat: Glazer – Dasa, Shlomo, Goldberg, Davidzada – Abu Fani, Lavi, Safuri – Gloukh, Turgeman, Khalaili Egymás elleni meccsek Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye: Előző 5 meccs eredménye 2023. \n\nminCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. eventName | textCleaning}}, {{item. marketName}}) kimenetel új oddsa: {{item. fixedOdds | number:2}} A(z) {{item. eventName | textCleaning}} kimenetel nem fogadható! A piac jelenleg nem fogadható! Összes esemény törlése Tét: Ft Prematch szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétje kizárólag 0-ra végződhet! Egyes kötésben a tét nem lehet kevesebb, mint 300 Ft! Kötések, kombinációk {{item. title}} ({{item. unitCount}}x) Összefoglaló Odds összesen: Tét összesen: {{betslip. prematchSummary. \n\nKapusok: Horatiu Moldovan, Florin Nita, Ionut Radu Védők: Andrei Ratiu, Vasile Mogos, Radu Dragusin, Andrei Burca, Adrian Rus, Bogdan Racovitan, Nicusor Bancu, Andres Dumitrescu Középpályások: Marius Marin, Vladimir Screciu, Andrei Artean, Razvan Marin, Alexandru Cicaldau, Nicolae Stanciu, Darius Olaru, Olimpiu Morutan, Marius Stefanescu, Ianis Hagi, Valentin Mihaila, Florinel Coman Támadók: Florin Tanase, Denis Dragus, George Puscas, Denis Alibec, Daniel Birligea A várható kezdőcsapat Moldovan – Ratiu, Dragusin, Burca, Bancu – Cicaldau, Screciu – Stanciu, Hagi, Coman – Puscas Tippelde A hazaik győzni akarnak, a vendégeknek elég a döntetlen is. \n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. \n\n[[ÉLŐ][] Koszovó Fehéroroszország közvetítés 21.11.2023 13 perccel ezelőtt — Románia és élő online 2023. 8. — élőben>>>>]] Koszovó Románia és élő — Svájc Fehéroroszország és élő online közvetítés 15 október 2023\n\n09. Eb-selejtező 2024 románia 1:1 izrael Eb-selejtező 2024 2022. 03. 29. Barátságos Mérkőzés 2:2 Barátságos Mérkőzés 2018. 24. Barátságos Mérkőzés 1:2 2010. Barátságos Mérkőzés 0:2 2008. 02. 06. Barátságos Mérkőzés 1:0 *Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline. com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért. Románia Románia is örült volna szerintem, ha Svájc megveri Izraelt, mert akkor nem lennének ott a nyakukon. Az első helyet tegnap így is elbukták azzal az iksszel, immáron a második pozíciót foglalják el. Edward Iordanescuék rég nem voltak ennyire jó helyzetben, sorsuk nekik is a saját kezükben, amennyiben nem kapnak ki Izrael ellen, úgy biztos a részvételük az EB-n. Ha igen… erről már beszéltünk, most nem ismétlem el. \n\ndetailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. detailedVSportTotalStake}} Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élő
szelvényeiden, hogy meg tudd játszani! Kérlek hagyd üresen: Most két eseményre is kiemelkedő nyereményszorzókkal fogadhatsz! Sorszám Esemény, időpont Hazai Döntetlen Vendég Nincs találat. {{item. stake | roundedCurrency}} Odds: {{item. \n\nISR – ROU | Előzetes és Fogadási Tippek - 2023. 11. 18. Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2023 november 16. Ahhoz képest, hogy tegnap este sok minden eldőlhetett volna, nem dőlt el semmi. Az Európa-bajnokság selejtezőjének I csoportjában még mindig nem tudni, ki fog kijutni, melyik két csapat végez az első két helyen. A legnagyobb esélye Svájcnak és Romániának van, de ott van még Izrael is, amely tegnap egy kései góllal tartotta életben kijutási reményeit. Izrael válogatottja most nem csak saját magáért játszik, hanem a szurkolókért is. Ez pedig láthatóaan hajtja őket, olyannyira, hogy a csoport legjobbja ellen is döntetlent tudtak elérni. \n\n[FOLYÓ!] Észak-Macedónia Anglia és élő online közvetítés 1 nappal ezelőtt — Svájc közvetítés 14 május 2023 Má | IAESTE[ÉLŐ ADÁS<<<<] Andorra Románia adás 25 március 2023 Ando kalap: Szlovákia, Észak-Írország,.\n\nA feladat nehéz, ám messze nem lehetetlen. Két meccsen kell hat pontot szerezniük, és akkor talán ott lesznek. Függ azonban az utolsó körtől, függ Svájctól, függ a román – svájci rangadótól, nagyon sok mindentől. De az első lépés az, hogy nyerjenek Felcsúton Edward Iordanescu együttese ellen. Sportfogadás szempontjából nehéz meccs. Hiszen tegnap este is inkább Svájc volt az esélyes, mégis összejött egy döntetlen. A Powbetnél 2. 80 most az izraeliek győzelme, 3. 35 a döntetlen, 2. 60 a vendégsiker. Jöjjön az Izrael – Románia találkozó! Izrael Kemény mérkőzés előtti sajtótájékoztatót tartott az izraeli csapat. \n\nÉszak-Írország Dánia közvetítés 20 november 2023 Élő tv 1 nappal ezelőtt — Svájc 1–2 (0–2)Fehéroroszország... [Folyó>>] Luxemburg ]-] Csehország Albánia élő [[FUTBALL-]] Dánia Észak-Írország és élő online közvetítés.\n\nValami történni fog a Szaturnusz gyűrűivel 4 nappal ezelőtt — A 19. században a skót matematikus-fizikus, az elektromosság, a mágnesesség és a gázok kutatója, James Clerk Maxwell tudományos dolgozatban ...\n\nÉlő TV Közvetítés - Live Stream franciaorszag-romania-online-foci-meccs-m4-sport- tv-internet-kulfoldrol-elo-adas-online-live-stream- euro2016.html - at Stade De France: Stade Français ...\n\nAz biztos, hogy nem fogják élvezni szurkolóik támogatását. Hiába lesz a szomszédban a meccs, a román ultracsoportok vezetői jelezték, nem hajlandók belemenni az izraeli szövetség kérésébe, vagyis nem hajlandók személyes irataikat feltölteni az izraeli szövetség honlapjára. Ez valahol érthető… A csapat eddig négy mérkőzést nyert, négyen ikszelt, tehát még veretlenek. Idegenben egy győzelmük és három döntetlenük van, gólok tekintetében azért nem ez a csapat a szurkolók álma. \n\nSzlovénia Kazahsztán online közvetítés 20 november 2023 1 nappal ezelőtt — [[[MA@@]<<]] Szlovénia Kanada közvetítés 14 május 202305. [online@@@] Horvátország Spanyolország élő közvetítés 18(élő adás###) Lettország ...\n\ntotalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. name}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. \n\nEb-selejtezők – Holland, svájci és román kijutás, francia 2 nappal ezelőtt — „A szegénység világunk szégyene” – jelentette ki Ferenc pápa, aki a városok utcáin élő Brainsum web design and development brainsum. © DUEL ...\n\nRománia vs Svájc élő pont,előrejelzés() Hol lehet online nézni a(z) Románia vs Svájc filmet?AiScore provides Románia vs Svájc(2016/06/15) élő pont,h2h,előrejelzés,mérkőzéshez statisztika,kezdő ..."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}