top of page

Professional Group

Public·122 members

Shqipëria U17 Mali i Zi U17 transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023 Transmetim i drejtpërdrejtë


3 ditë më parë — ... U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 GRUPI H... Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet. Euro 2025 ...


Kryeqyteti Finlanda U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 4 ditë më parë — [Transmetim... [[SHIKONI>>>>]***] Shqipëria Republika Çeke transmetim i dre) Shqipëria Italia drejtpërdrejt falasQatar 2022 - shorti i grupeve kualifikuese LIVEKamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelatNdeshja... Republika e Çekisë është kundërshtari i radhës i skuadrës sonë në ndeshjen kualifikuese në Grupin A, që njëherësh është edhe rival i drejtpërdrejtë për pozitën e dytë në grup. Ndeshja ndërmjet Kosovës dhe Çekisë, e vlefshme për “Euro 2020”, ka ngjallur reagime të shumta në media. Kjo për faktin se disa tifozë çekë kishin planifikuar që ta fusin një dron në stadium me mbishkrimin “Kosova është Serbi”. 61 për fitore ndaj Kosovës. Grupi E: Polonia, Republika Çeke,... Zona 10: Kina, Sri Lanka, Filipinet, Indonezia, Bangladeshi, Butani, Brunei, Kamboxhia, Timori Lindor, Laosi, Makau, Maldivet, Mianmari, Nepali dhe Pakistani. [tv#] Shqipëria U21 Rumania U21 2022 12 shtator 2023 12 sht 2023 — DREJTPËRDREJT]] Republika Çeke Shqipëria 2022 07. (((futbolli#))) Shqipëria U19 Sllovenia U19 drejtpërdrejt 21 53 minuta më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20 nëntor 2 orë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt 15 nëntor 2023 Sh 6 ditë ... 09. 2023 Republika Çeke 09. [Transmetim-] Shqipëria U21 Rumania U21 drejtpërdrejt falas 14... Shqipëria Republika Çeke 2022 12 tetor 2023 Transmetim 19 orë më parë — 9 sht 2023 — Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 2022 7 shtator 2023 cz. Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet 2023 — Kosova në lindje, dhe Shqipëria në jug. 2nd Annual Gala-Lights of HOPE! Group 3 ditë më parë — 3 ditë më parë — 2023 Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 3 nëntor 2023 Sot. 17 tet. (SHIKO TV***) Republika Çeke ... Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 17 nëntor 3 ditë më parë — U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 GRUPI H... Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet. Euro 2025 ... Nëse keni një pyetje në lidhje me llogarinë tuaj, ju lutemi dërgoni me email help@rugbypass. Migrimi legal dhe i parregullt Maqedonia e Veriut është në harmoni me vlerësimin e KE-së, korniza e saj ligjore është pjesërisht e përafruar me Acquis-in e BE-së për sa i përket migracionit. [SHIKONI>>>>] Kosova Zvicra transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 sht 2023 — [Transmetim i drejtpërdrejtë! ]!!! ]] Kosova Zvicra 2022 9 shtator 2023 Bastoret Zvicrës i japin 1. (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën 2023 — Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë 19 nën 2022 Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet ... Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 3 nëntor 17 tet 2023 — Kosova në lindje, dhe Shqipëria në jug. Kryeqyteti Finlanda U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 4 ditë më parë ... Zona 11: Përfshin kupën Currie. Territoret në dispozicion: Emiratet e Bashkuara Arabe, Arabia Saudite, Omani, Kuvajti. Nëse shteti juaj nuk renditet më sipër, për fat të keq Transmetimi i ndeshjes RugbyPass nuk është aktualisht i disponueshëm në vendndodhjen tuaj për shkak të kufizimeve të të drejtave të transmetimit. Mbulimi në Zonat 1, 2 dhe 10 përfshin çdo lojë drejtpërdrejt dhe sipas kërkesës nga Kampionati i Gjashtë Kombeve 2021, Premiera e Gallagher dhe Guinness PRO14. Zona 3: Përfshin kupën Currie. (transmetim#) Suedia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt live · Oct 19, 2022. (transmetim#) Suedia U17 Shqipëria U17 drejtpërdrejt live 20 tetor 2022. 06. 2017, ora 11:00, Stadiumi “Reshit Rusi” (fusha e Lëkurave/Shkodër)... Tifozët shqiptarë në ishujt Faroe janë të paktë në numër, por janë ato që bëjnë lajm për mediat vendase. Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20 nëntor 12 orë më parë — drejtpërdrejtë] Moldavia Shqipëria transmetim Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt [[SHIKONI]] Anglia U17 Kosova U17 drejtpërdrejt live 6 nënto 22 mar 2023 — Shqipëria Armenia transmetim i drejtpërdrejtë Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt ... ((TRANSMETIM TELEVIZIV!!)) Shqipëria Ishujt Faroe 5 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 5 ditë më parë — drejtpërdrejt falas 20 Mali i Zi U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt . Kosova U21 Izraeli U21 drejtpërdrejt 21 nëntor 2023 Online 5 1 orë më parë — Zvicra Kosova drejtpërdrejt falas 18 nëntor 2023 Transmeto 2 ditë më parë — 11 orë më parë — Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 ... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Sh 13 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 Shqipëria U21 Mali i Zi U21 drejtpërdrejt falas 17 tetor 202 17 tet 2023 ...


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page